Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.pantherline.fi.
Pantherline Oy suhtautuu henkilötietojen suojaamiseen vakavasti. Siksi niitä käsitellään ja säilytetään huolellisesti.
Voit kysyä henkilötietojesi käsittelystä meiltä, asiakaspalvelu(at)pantherline.fi.

Cookies-poliitikastamme

Käytämme verkkosivuillamme Google Analytics -palvelua ja evästeitä (cookies). Kyseinen ohjelma hyödyntää verkkosivuston käyttäjien IP-osoitetta, joka kertoo jokaisen Internetiin kytketyn tietokoneen tai tabletin oman numerosarjan. Myös se on henkilötietoa.

Muuta henkilötietoa järjestelmä ei kerää. Muunlaista tietoa kertyy kyllä: sivuston kävijämäärät, istunnon kesto, suosituimmat sivut, liikkuminen sivuston sisällä ja kullakin sivulla käytetty aika. Tätä tietoa tarvitsemme voidaksemme tarjota palveluitamme ja pitää sivustomme toimivana.

Kertynyt käyttäjätieto säilytetään Google Analytics -palvelussa salasanan takana viiden vuoden ajan.

Käyttäjä voi halutessaan kytkeä pois evästeiden käytön selaimestaan. Tällöin emme voi taata sivustomme täydellistä toimivuutta.

Tässä selainkohtaisia lisätietoja evästeiden poistamisesta:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fi
Firefox: https://support.mozilla.org/fi/kb/poista-evasteet-poistaaksesi-verkkosivujen-tietoja
Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/fi-fi/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie

Tietosuojaperiaatteemme

Arvostamme ihmisten oikeuksia omiin henkilötietoihinsa. Tietosuojaperiaatteet ja voimassa oleva lainsäädäntö ohjaavat meitä henkilötietojen käsittelyssä.
Sitoudumme tähän:

  • Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti ja ainoastaan ennalta määriteltyihin tarkoituksiin.
  • Kerromme etukäteen mihin käytämme henkilötietojasi.
  • Edellytämme yhteistyökumppaniemme noudattavan samoja periaatteita kuin me.

Asiakkaillemme on oikeudet henkilötietoihinsa

Asiakkaillamme on lainsäädännön määrittelemät oikeudet omiin henkilötietoihinsa:

Saada tietoa henkilötietojen käsittelystä

  • Saada pääsy käsiteltyihin henkilötietoihin ja pyytää tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen
  • Pyytää tietojen oikaisua, poistoa ja käsittelyn rajoitusta
  • Saada tieto korkean riskin aiheuttavasta henkilötietojen tietoturvaloukkauksesta
  • Peruuttaa henkilötietojen käsittelyyn annettu suostumus
  • Saada tieto korkean riskin aiheuttavasta henkilötietojen tietoturvaloukkauksesta

Myös nämä oikeudet ovat tärkeät:

  • Oikeus olla joutumatta sellaisen automaattisen päätöksen teon kohteeksi, jolla on oikeusvaikutuksia tai vastaavia merkittäviä vaikutuksia
  • Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä oikeutetun edun perusteella mukaan lukien käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksissa

Valitusviranomainen on tietosuojavaltuutettu

  • Asiakkaillemme on oikeus valittaa henkilötietojen käsittelystä valvovalle viranomaiselle. Valituksen voi tehdä tietosuojavaltuutetun toimiston verkkosivuston kautta: http://www.tietosuoja.fi/fi/.

Asiakastietorekisterimme tietosuojaseloste kertoo tarkemmin, miten Pantherline Oy käsittelee henkilötietoja.